• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

Arla szeletelt mozzarella

150 g
 1 169 Ft 7 793 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Dánia,

A Mozzarella lágy, enyhe sajt, krémes és joghurtos ízzel. Félkemény, nyúlós állagú, aminek köszönheti kitűnő rugalmasságát. Olvasztás során étvágygerjesztő aranysárga színű és ha beleharapsz, csak úgy nyúlik.

A termék gyártója az Arla Foods amba, egy skandináv multinacionális szövetkezet, amely a dániai Viby-ben található, és Skandinávia legnagyobb tejtermékeinek gyártója.

Felhasználási javaslat

Grillezve, melegszendvicsre, bagelbe, vagy egyszerűen kenyérre. Enyhe ízének köszönhetően, ez a tipikus családi sajt, amit imádnak a gyerekek.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 85 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.