• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Arla Apetina Classic mediterrán stílusú fehér zsíros lágy sajt kockák sós lében

200 g
909 Ft 4 545 Ft/kg
Származási ország: Dánia,

Arla Apetina Classic mediterrán stílusú fehér zsíros lágy sajt kockák sós lében.

Az Apetina® globális mindennapi főzési sajtmárka Dániából. Friss, természetes és ízletes alapanyagokon alapuló kiváló minőségű termékcsalád, amely ihletet és inspirációt hoz a konyhákba. Míg az Apetina elsősorban a nagy fehér sajt választékáról ismert, a portfólió sokféle sajt széles választékát tartalmazza, beleértve aprított sajtot, paneert , halloumi és krémsajtokat is.
Az Apetina népszerű kiegészítője a meleg és a hideg ételeknek, tökéletes partner kedvenc zöldségeihez.

A termék gyártója az Arla Foods amba egy skandináv multinacionális szövetkezet, amely a dániai Viby-ben található, és Skandinávia legnagyobb tejtermékeinek gyártója.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 76 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.