• Kedves Kiflisek! Augusztus 20-án zárva leszünk, úgyhogy vásárolj be előre! Szerveráthelyezés miatt 08.19-én 21:30-ig visszük a rendeléseket, 08.21-én pedig 07:00-től szállítunk ki ismét.

Kerrygold Eredeti ír vaj

200 g
1 390 Ft 6 950 Ft/kg
Származási ország: Írország,

KERRYGOLD VALÓDI ÍR VAJ (NEM SÓZOTT)

Ez a vaj só nélkül is csodásan működik a sütőben és a tűzhelyen egyaránt. Legyen szó sütésről vagy főzésről, puha és krémes sótlan vajunk bármilyen helyzetben megállja a helyét. Kiváló leveles tésztához és ropogós sütikhez is.

A Kerrygold egy ír tejtemelő cég, mely nagy hangsúlyt fektet a környzetvédelemre, a harmóniára a természettel és a tradiciókra.

Tárolás

Hűtve tárolandó, +2 és +6°C között.

Forgalmazó

Irish Diary Board
Írország
Csomagolja: IDB Deutschland GmbH Németország


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 27 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.