Duracell

Duracell C alkálielem

2 db
1 849 Ft 925 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Belgium,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Duracell az elemek széles választékát kínálja a megbízható tápellátást igénylő elektronikai készülékekhez. A Duracell C elemek többcélú alkálielemek, melyek ideálisak az időnként energialöketet igénylő mindennapi készülékek megbízható áramellátására. A Duracell C alkálielemek akár 4%-kal nagyobb teljesítményre képesek* (*A 215-ös IEC C méretű elemek minimum átlagélettartamát mérő tesztek alapján.A teljesítmény eszközönként és felhasználási módonként változhat. (www.iec.ch) )

A Duracell alkálielemek AA, AAA, C, D és 9 voltos változatban kaphatók. Szobahőmérsékleten való tárolás mellett a Duralock technológia a még nem használt elemeknél akár 1 évig tartó töltöttséget biztosít. Az elemek megbízhatóvá teszik készülékét, így biztosítják a készülék által nyújtott szabadság élvezetét. A Duracell elemek jelentik a legjobb választást, ha megbízható és nagy teljesítményre van szüksége a mindennapi készülékeihez, például motoros játékokhoz, elemlámpákhoz, játékkonzolokhoz, távirányítókhoz.

1969-ben a Duracell részt vett az Apollo 11 küldetésében és ez lett az első elem, amely eljutott a Holdra.

Használat

Tilos az elemeket újratölteni, felnyitni, tűzbe dobni, mert felrobbanhatnak vagy szivároghatnak!

A márkáról

A Duracell a világ vezető gyártója a nagy teljesítményű alkáli elemeknek és újratölthető akkumulátoroknak számára. A vállalat az 1940-es évek eleji megalakulása óta ikonikus elemmárkává vált, amelyet a kompakt és hosszabb élettartamú elem gyártása miatt szeretnek az emberek. És mindennek a középpontjában a Duracell Nyuszi állt.

A cink-szén és alkáli elemek kezdete óta a Duracell kezdeményezéseket vezetett annak érdekében, hogy hosszú távú, megbízható áramellátást biztosítson bárhol, ahol szükség van rá, a kulcstartótól a Nyugalom Bázisáig a Holdon. És még csak most kezdjük.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó közvetlen napfénytől védve!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

Orbico Hungary Kft.
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Alkáli elem