terragrill

Terragrill Faszén

3 kg
2 990 Ft 997 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Terragrill faszén 100 % természetes keményfa. Az égett, szabálytalan fa 15 perc alatt eléri a sütési hőmérsékletet. A brikettnél magasabb sütési hőmérsékletet biztosít.

*A kép illusztráció.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Használat

Oszlasd el a száraz faszenet a tűztérben. Önts a grillgyújtó folyadékból egyenletesen a faszénre, hagyd a folyadékot beszívódni. A flakont gondosan zárd vissza és biztonságos távolságban helyezd el a grillező készüléktől. Óvatosan gyújtsd meg a faszenet az erre a célra használható grillgyújtó gyufával és hagyd izzásba jönni. A grillgyújtónak teljesen le kell égnie, a parazsat egy réteg fehér hamunak kell borítania mielőtt a sütőre tennéd a grillezendő élelmiszert.

Biztonsági figyelmeztetés

Belélegzése esetén: friss levegő. Bőrrel való érintkezés esetén: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/ zuhanyozás. Ha szembe kerül, bő vízzel öblítsük ki. A kontaktlencsé(ke)t el kell távolítani. Lenyelése esetén: azonnal itassunk a beteggel vizet (legfeljebb két pohárral). Rosszullét esetén orvoshoz kell fordulni.

Forgalmazó

Terracotta Magyarország Kft.
1012 Budapest, Márvány utca 18.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.