Éden Prémium

Éden Prémium Rizsliszt

1 kg
1 290 Ft 1 290 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Eden Premium Rizsliszt

Gluténmentes, így a gluténérzékenyek is beiktathatják étrendjükbe.

Termékinformáció

Eden Premium Rizsliszt. A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a nagyon selymes textúrájú rizslisztet, amelyben az értékes tápanyagok ugyanúgy megmaradnak, mint a hántolt rizsszemekben. Ebből készül például a kínai konyha mindennapos fogása, a rizstészta.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/%C3%A9denpr%C3%A9mium/%C3%A9den1.png

Felhasználási javaslat

A rizslisztet rendkívül sokféleképpen használhatod fel. Kiváló az omlós tésztákhoz, az édes tésztákhoz, finom galuska, de még palacsinta és puding is készíthető belőle. Lehet más lisztekkel is keverni és tökéletes megoldás levesek, főzelékek, szószok sűrítésére. Semleges íze lehetővé teszi, hogy a legtöbb ételben könnyűszerrel használható legyen, viszont kisebb szemcsemérete miatt az ételek sűrítéséhez használj belőle kevesebbet. Ügyelj arra, hogy más lisztekkel keverd, hiszen önmagában használva száraz, törékeny sütemények, formába ragadt gofri lehet a végeredmény.

Termelői információk

A Naturtrade Hungary Kft. már 2014 óta foglalkozik bio- és reformélelmiszerek forgalmazásával, gyártásával, importjával és disztribúciójával. Saját márkás termékeik szortimentjének folyamatos bővítésével és igényes megjelenésével próbálnak igazodni a mindenkori piaci trendekhez, igényekhez. A folyamatos fejlesztéseknek, körültekintő odafigyelésnek köszönhetően mindig kiemelkedő színvonalat biztosítanak.

Az Eden Premium termékei szinte bármilyen életmódba beilleszthetők, legyen az valamilyen diéta, ételintolerancia, betegség, érzékenység, vagy vegán, vegetáriánus szemléletmód, esetleg az egészségtudatos táplálkozás. Saját előállítású lisztjeik egészen kiváló, nagyon finom, BL-55-ös minőségűek. Egyedülállónak tekinthető, hogy a lisztet nem készen vásárolják meg, hanem saját malmukban őrölik meg a gluténmentes álgabonákat. A gluténmentes és vegán száraztésztáik a fő portfóliójukat képezik. 2017-ben az erőfeszítéseik bizonyítékaként natúr kölestésztáik kategóriájukban elnyerték az igen nagy szaktekintélyű Élelmiszer Szaklap által meghirdetett Mentes-M díjat.

Tárolás

Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Naturtrade Hungary Kft.
1108 Budapest
Gyömrői út 140.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Rizsliszt

Tápérték: 100 g

Energia1470 kJ/346 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát79 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje7 g
0 g
Élelmi rost0.5 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.