Granny Smith alma (70-75 mm-es átmérő) Észak-Tirolból, lédig

kb 150 g

kb

 195 Ft 1 299 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

2000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

Granny Smith alma

Szinte minden égőv alatt termő rózsafélék családjába tartózó gyümölcs, amit minden ember jól ismer. Az alma, aminek rendkivül sok jótékony hatása van a szerveztünkre. 

Viaszos, csillogós héjjal rendelkezik, és teljes érettségben is zöld alma, melynek húsa kemény, roppanós. Íze enyhén savanykás.

Magas A- és B-vitamin szintje segíti az emésztést. Ezen felül tartalmaz foszfort, vasat, magnéziumot. A héjában található cellulóz tartalma miatt is kiváló tisztító hatása van.

*A kép illusztráció.

Érdekessége
Alacsony szénhidráttartalma és magas polifenol tartalmának köszönhetően nagyon jó zsírégető.

Különleges felhasználási módjai által tejesen más ízvilágot ismerhetünk meg:

  • Frissen  salátákba
  • Sós ételek
  • Sajtkóstoló mellé

Termelői információ
A kezdetek óta Dél-Tirolban termelnek almát. Néhány éve pedig innovatív fajtákat és termékeket termesztenek Velence mellett Eracleában, egy 125 hektáros területen: sárga Kiwi Dorì®, piros pép almafajták, Crimson Snow ®, Isaaq ®, Pink Lady ®, valamint a legfontosabb almafajták legújabb színes klónjai. 

Dél-Tirolban a legmodernebb almafajtákat állítják elő modern módszerekkel. Nemzedékek óta vezetik cégeiket Lanában és Prissianoban. Lanai farmuk nyaralóapartmanokat is kínál a Weinsepphof Residence Appartementsban.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen, 2-3°C között tárolandó.

Forgalmazó
Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.