• Kedves Kiflisek! Augusztus 20-án zárva leszünk, úgyhogy vásárolj be előre! Szerveráthelyezés miatt 08.19-én 21:30-ig visszük a rendeléseket, 08.21-én pedig 07:00-től szállítunk ki ismét.

Kukoricás BIO snack, 'Teddy'

60 g
BIO
809 Ft 13 483 Ft/kg
Származási ország: Szlovákia,

Mit vigyenek az apróságok az iskolába? Mit adjak nekik délutáni nasinak? Ugye Benned is gyakran felmerülnek hasonló kérdések?

A válasz megérkezett: Teddy! Aranyos formájú extrudált kukoricás bio snack répával és sütőtökkel. A gyerekek rögtön megszeretik, amint meglátják és megkóstolják, Te pedig a csomagban található négy kisebb zacskónak köszönhetően könnyen be tudod osztani!

Jellemzők

  • Hozzáadott cukor és só nélkül készül.
  • A kukorica nagy mértékben tartalmaz A-, B-, C- és E-vitaminokat, valamint ásványi anyagokat. És természetesen emellett gluténmentes!
  • Étel-intoleranciában szenvedő apróságok is bátran fogyaszthatják, hiszen a termék glutén-, szója, mogyoró- és laktózmentes!

Leírás

Extrudált kukoricás bio snack répával és tökkel. Gluténmentes termék.

Termékinformáció

Felbontás után azonnal fogyasztható.

Termelői információ

Gyártósorukban elkerülik az összes transz-zsírt. Kizárólag az Európai Unióban előállított magas olajtartalmú napraforgóolajat használják. Az extrudált termékek gyártási folyamatában szerves olajat csak a sütés után adnak hozzá, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a hőmérséklete csak 120 ° C. Termékeiket számos nemzetközi minőségi címke tanúsítja. Legfontosabb tanúsítványaik a BRC - az élelmiszerbiztonsági címke globális szabványa és az IFS - élelmiszerbizonyítvány. Büszkék rá, hogy minden termékünk megfelel a világ legmagasabb minőségi előírásainak.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A gyermek táplálása során kérjük, hogy gyermekét egyenesen ültesse és ne hagyja felügyelet nélkül, ezzel is csökkentve a fulladás veszélyét!

Forgalmazó

Biopont Kft.
2451 Ercsi Biopont utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.