Marmorstein frissen

Marmorstein Kézműves Barhesz

110 g
549 Ft 4 991 Ft/kg
Nem elérhető holnap

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kézműves barhesz

A Marmorstein pékségben fatüzelésű kemencében készülnek a termékek, ahol a kenyereket természetes kovásszal, adalékanyagok hozzáadása nélkül készítik.

Marmorstein Kézműves Barhesz

Marmorstein Kézműves Barheszünk a hagyományos kenyér ízvilágát modern kivitelezéssel ötvözi. Kézműves technikával készül, friss, puha állagú belsővel és aranyló, ropogós héjjal. Ideális választás reggelire vagy uzsonnára, hogy minden falat egy kis kényeztetést nyújtson. Fedezd fel a Marmorstein Kézműves Barhesz egyedi ízét és élvezd a frissesség minden pillanatát!

Fontos szállítási információ!

A Marmorstein kenyerei reggel 9 órakor készülnek el, majd 1 órán belül kerülnek hozzánk és ezt követően 15:00-tól szállítjuk ki azokat Nektek egészen este 22 óráig. Kérjük a rendelésekkor ezt vegyétek figyelembe! A feltüntetett elérhetőségi időpontok expressz és pótrendelés esetén is érvényesek, nem áll módunkban a termékeket hamarabb kiszállítani.

A barhesz vagy hálá (challah) a zsidó konyhaművészet péksüteménye, burgonyás, kelt fonott kalács vagy fonott kenyér. A zsidó étkezési hagyományokat őrző családokban a péntek este kezdődő szombat megszokott eledele az asztalon. Mákkal szórt tradícionális barhesz a Marmorstein Pékség fatüzelésű kemencéjéből.

Termelői információ

A Marmorstein Pékség hazánk egyik legnépszerűbb kézműves péksége. Alapítója az angliai tapasztalatszerzése után hazajött, megépítette a fatüzelésű kemencéjét és azóta szívét lelkét beleadva süti a finomabbnál finomabb kenyereket. A Marmorstein pékségében fatüzelésű kemencében készülnek a termékek, ahol a kenyereket természetes kovásszal, adalékanyagok hozzáadása nélkül készítik.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Marmorstein és Szinek Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

búza finomliszt
pasztőrözött tej
víz
Tojás
Vaj
Cukor
Élesztő

Tápérték: 100 g

Energia1217 kJ/289 kCal
Zsír7.4 g
amelyből telített zsírsavak4.6 g
Szénhidrát47 g
amelyből cukor5.5 g
Fehérje7.4 g
1.1 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Tej
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Diófélék
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.