Dan Cake

Dan Cake Gofri

250 g
 999 Ft 3 996 Ft/kg
Származási ország: Lengyelország,

Gofri.

1931-ben Jens Eskildsen alapította a Dan Cake-t a Simmelkjaer nevű kisvárosban, kissé északra Give-től. Jensnek nagy álmai voltak, és kemény munkájával sikerült egészséges vállalkozást létrehoznia. A cégnek azóta sis fontos - és szükséges, hogy folyamatosan fejlődjenek és kövessék az időt. Ez az oka annak, hogy minden évben részt vesznek és ellátogatnak élelmiszer-vásárokra Európa szerte. Inspirációt gyűjtenek és új kapcsolatokat alakítanak ki külföldön. Mindezt annak érdekében, hogy továbbra is a lehető legjobb íz- és minőségi élményt nyújtsák a fogyasztóknak.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Dan Cake Polonia Sp. z o.o.
Dan Cake Polonia Sp. z o.o. ul. Transportowców 15 32-500 Chrzanów
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 42 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.