• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Dr. Oetker Brownies

436 g
999 Ft 2 291 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

A Dr. Oetker Brownies olyan ínycsiklandóan csokoládés sütési ötletet kínál, mellyel elkerülheted a fáradságos előkészületeket, a süteménysütés időigényes folyamatát! A doboz egy papír sütőformát is tartalmaz, így megkímélheted magad a mosogatás fáradalmaitól is.

Felhasználás

A doboz tartalma: 430 g süteménypor, 6 g csokoládédarab, 1 db papírforma. További hozzávalók: 3 db M-es tojás, 100 g lágy margarin, 50 ml víz.

  1. Előkészítés: A papírformát az előírásnak megfelelően összehajtod. A sütőt előmelegíted: Alső és felső sütésen kb. 160°C-ra, légkeverésen kb. 140°C-ra. Kérjük, vedd figyelembe saját sütőd tulajdpnságait.
  2. Tészta elkészítése: A süteményport egy keverőtálba öntöd, hozzáadod a tojásokat, a lágy margarint, és a vizet, majd kézi habverővel összedolgozod. A tésztát a papírformába töltöd, tetejét elsimítod, majd a csokoládédarabokkal megszórod.
  3. Sütés: A papírformát a sütő közepébe elhelyezett rácsra teszed, és a süteményt megsütöd. Sütés után a brownies-t egy sütőrácsra helyezve a papírformában hagyod kihűlni. Ha teljesen kihűlt, akkor egy kis kés segítségével a forma széleinél körbevágod, és 16 részre szeleteled. A sütési idő kb. 40-45 perc.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.