Dr. Oetker Desszertöntet vaníliaízű

35 g
 359 Ft 10 257 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

A Dr. Oetker Vaníliaízű Desszertöntettel még finomabbá varázsolhatod a desszertet. Felhasználhatod melegen vagy hidegen, mindössze 250 ml tej kell hozzá. Az édes vaníliaíz rafinált összhatást ad a desszerteknek, fagylaltoknak és süteményeknek.

Felhasználás

Hozzávalók: 1 tasak Dr. Oetker vaníliaízű desszertöntetpor, 250 ml tej, ízlés szerint adható hozzá 1 evőkanál cukor.

  1. A tasak tartalmát elkevered a cukorral.
  2. A 250 ml tejet egy főzőedénybe öntöd, majd egy habverővel hozzákevered és az öntetpor és a cukor keveréket.
  3. Folytonos keverés közben az egészet felforralod. Az így elkészített öntet alkalmas puding, somlói galuska és egyéb édes tésztafélék, pl. palacsinta ízesítésére.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.