Nesquik

Nesquik Szirup

403 g
 2 439 Ft 6 052 Ft/kg
Származási ország: Szerbia,

Adj Nesquik csokiszirupot kedvenc tejes italodhoz, vagy díszítsd vele a fagylaltokat, édességeket!

Kreatív használatával szuper kiegészítője lehet kávéknak, süteményeknek egyaránt, de a házi csokoládéfagylalt készítés is egyszerűbb lesz vele. A finom Nesquik szirup még ellenállhatatlanabbá teszi a kedvenc sütiket és fagyikat. Felhasználási lehetőségeinek így csak a fantázia szab határt. Díszítésként kész süteményekre, gyümölcskelyhekre csorgathatjuk.

Felhasználási javaslat

Használat előtt felrázandó. 4-5 teáskanál (12 ml) szirupot keverj el 150 ml meleg vagy hideg tejben. Fagylalt, puding, sütemény, gyümölcs ízesítésére is használható. 1 flakon Nesquik szirup 3,75 liter tejjel kb. 25 csésze (162 ml) elkészítéséhez elegendő.

Termelői információ

A Nestlé a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalataként törekszik a kiváló minőségre, biztonságra, és igyekszik kielégíteni a fogyasztók igényeit. A Nestlé több mint 150 éve van jelen a világon és márkái tízből kilenc háztartásban megtalálhatók. Alapvető céluk a fogyasztók életminőségének és étkezési szokásainak folyamatos javítása.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Nestlé Hungária Kft.
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.