Dr. Oetker Mousse Csokoládés habkrém

92 g
 799 Ft 8 685 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

A csokoládé habkönnyű ízélményét a kis csokidarabkák teszik igazi gasztronómiai élvezetté. A francia eredetű desszert különlegességét habkönnyű állaga és simogatóan lágy íze adja.

Felhasználás

Hozzávalók: 1 tasak Mousse Csokoládés habkrém, 250 ml hűtőben lehűtött hideg tej - 4 adag elkészítéséhez elegendő.

  1. A 250 ml hideg tejet öntsd egy magas falú keverőedénybe.
  2. Add hozzá a tasak tartalmát és kézi mixerrel először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 3 perc) keverd
  3. Az elkészített desszertet öntsd üvegpoharakba vagy tálkába és legalább 1 órára tedd hűtőszekrénybe.

Tippek

  • A Mousse csokoládés habkrém önmagában vagy friss gyümölccsel is tálalható.
  • A Mousse csokoládés habkrém még finomabb lesz, ha 200 ml tej és 100 ml tejszín hozzáadásával készíted el.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.