Nestlé

Nestlé Yogolino tejalapú banános bébidesszert 6-36 hónapos korig

400 g
 1 249 Ft 3 123 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

Nestlé Yogolino tejalapú banános bébidesszert 6-36 hónapos korig természetes kalciumforrás¹ és tartósítószer és mesterséges színezék mentes² A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. ¹A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra ² Az előírásoknak megfelelően

Gondoltad volna?

A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra.

A gyártóról

A Nestlé a világ egyik legnagyobb ital- és élelmiszeripari vállalata. Több mint 2 000 márkánk van a világszerte ismert, ikonikus termékektől a helyi kedvencekig, és a világ 191 országában vagyunk jelen.

Történetünk 1866-ban kezdődött, amikor az Anglo-Swiss Condensed Milk Company megnyitotta első sűrített tej üzemét Svájcban. Henri Nestlé 1867-ben úttörő csecsemőtápszert dolgoz ki, az általa alapított vállalat 1905-ben egyesül az Anglo-Swiss vállalattal és ezzel megalakul a ma Nestlé Group néven ismert vállalatcsopot.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Nestlé Hungária Kft.
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.