Éden Prémium

Éden Prémium Chia mag

200 g
1 099 Ft 5 495 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Paraguay,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Éden Prémium Chia mag

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/%C3%A9denpr%C3%A9mium/%C3%A9den1.png

Termékinformáció

Az Éden Prémium Chia mag kiváló zselésítő képessége mellett egészséges zsírsavakban is bővelkedik. A chia teljes értékű fehérjeforrás. Tartalmazza szinte az összes esszenciális aminosavat, könnyen emészthető formában. A sportolók és testépítők kiváló táplálékkiegészítője, az állati fehérjefogyasztás részleges kiváltására. Bőven találhatók benne emésztést segítő rostok. A magok felszívják a vizet, és finom gélt képeznek. A chia rendkívüli antioxidáns hatású.

Termelői információk

A Naturtrade Hungary Kft. már 2014 óta foglalkozik bio- és reformélelmiszerek forgalmazásával, gyártásával, importjával és disztribúciójával. Saját márkás termékeikkel szortimentjének folyamatos bővítésével és igényes megjelenésével próbálnak igazodni a mindenkori piaci trendekhez, igényekhez. A folyamatos fejlesztéseknek, körültekintő odafigyelésnek köszönhetően mindig kiemelkedő színvonalat biztosít. Az Éden Premium termékei szinte bármilyen életmódba beilleszthetők, legyen az valamilyen diéta, ételintolerancia, betegség, érzékenység, vagy vegán, vegetáriánus szemléletmód, esetleg az egészségtudatos táplálkozás. Saját előállítású lisztjei egészen kiváló, nagyon finom, BL-55-ös minőségűek. Egyedülállónak tekinthető, hogy lisztet nem készen vásárolja meg, hanem saját malmunkban őrölik meg a gluténmentes álgabonákat. A gluténmentes és vegán száraztészták a fő portfóliót képezik. 2017-ben az erőfeszítések bizonyítékaként natúr kölestészták kategóriájukban elnyerte az igen nagy szaktekintélyű Élelmiszer Szaklap által meghirdetett Mentes-M díjat.

Felhasználási javaslat

Könnyen lehet más ételekkel elegyíteni, mert az íze nem hangsúlyos és nem változtatja meg azok zamatát. Kiváló szószokhoz, vajhoz, pudinghoz, shake-hez adva. Magja darálva sütemények tésztájához is adható. A csíráztatott magok kiválóak salátákhoz, vagy szendvicsbe. Puding is készíthető belőle , ha a magokat növényi tejbe, vagy hideg vízbe áztatjuk. A napi maximálisan fogyasztandó mennyiség 15g!

Tárolás

Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Naturtrade Hungary Kft.

1108 Budapest

Gyömrői út 140.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

chia mag

Tápérték: 100 g

Energia2035 kJ/486 kCal
Zsír30.74 g
amelyből telített zsírsavak3.33 g
Szénhidrát42.12 g
amelyből cukor0 g
Fehérje16.54 g
0 g
Élelmi rost34.4 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.