Tolle

Tolle Teavaj

100 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 13 NAPIG

 599 Ft 5 990 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Min. 82%-os zsírtartalmú teavaj.

A Tolnatej Zrt. Magyarország legnagyobb félkeménysajt gyártó társasága, melynek gyökerei egészen 1955-ig nyúlnak vissza. Az országban azon kevesek közé tartoznak, akik 100%-ban magyar tulajdonú, dinamikus fejlődést produkáló és folyamatosan bővülő vállalkozást képviselnek. Termékeiket egységesen Tolle márkanév alatt hozzák forgalomba. A legjobb minőségű alapanyagok feldolgozásával, szigorú minőségi és higiéniai ellenőrzésekkel biztosítják termékeik kiváló minőségét, teljes mértékben igazodva a különböző és gyorsan változó vevői igényekhez.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

TOLNATEJ ZRT
Tolnatej Zrt. 7100 Szekszárd Keselyűsi út 26.
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 13 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.