Szarvasi Ricotta félzsíros savósajt

250 g
 569 Ft 2 276 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

A ricotta az olasz konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga. A Szarvasi Ricotta különleges tulajdonsága, hogy igazán krémes állagú, savófehérjében gazdag, mely a szervezet számára nagyon jótékony hatással bír, emellett kiváló természetes kalciumforrás is.

Termelői információ

A Szarvasi Mozzarella immáron több mint 20 éve elkötelezett híve az olasz gasztronómia hazai népszerűsítésének. Fontosnak tartják, hogy kiváló minőségű termékeiken keresztül minél több emberrel ismertessék meg a mozzarellában és más tradicionálisan olasz sajtokban rejlő különleges, valamint egyedi ízvilágot. Pontosan tudják, hogy a legjobb minőséget csak a tradicionális értékek és a modern technológia ötvözésével érhetjük el. A szigorú minőségbiztosítási rendszer, az évek során megszerzett szakmai tudás és tapasztalat, valamint a cég saját, modern laboratóriuma a biztosíték arra, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek lehessenek termékekkel.

 

Tárolás

Hűtve tárolandó!

Forgalmazó

SZARVASI MOZZARELLA KFT
Szarvasi Mozzarella Kft. H-5556 Örménykút VI. kk. 119.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.