Szarvasi Laktózmentes mascarpone krémsajt

250 g
 1 480 Ft 5 920 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

A mascarpone egy krémes, sótlan olasz sajtféle, melyről most már a laktózérzékenyeknek sem kell lemondaniuk. Legyen szó egy ínycsiklandó tiramiusról vagy egy fenséges krémlevesről, laktózmentes mascarponénknak köszönhetően ezeket már a tejcukor érzékenyek is élvezhetik.

Termelői információ

A Szarvasi Mozzarella immáron több mint 20 éve elkötelezett híve az olasz gasztronómia hazai népszerűsítésének. Fontosnak tartják, hogy kiváló minőségű termékeiken keresztül minél több emberrel ismertessék meg a mozzarellában és más tradicionálisan olasz sajtokban rejlő különleges, valamint egyedi ízvilágot. Pontosan tudják, hogy a legjobb minőséget csak a tradicionális értékek és a modern technológia ötvözésével érhetjük el. A szigorú minőségbiztosítási rendszer, az évek során megszerzett szakmai tudás és tapasztalat, valamint a cég saját, modern laboratóriuma a biztosíték arra, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek lehessenek termékekkel.

Tárolás

Hűtve tárolandó!

Forgalmazó

Szarvasi Mozzarella Kft.
H-5556 Örménykút VI. kk. 119.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.