Parmareggio Parmigiano Reggiano DOP Eredetvédett reszelt sajt

60 g
 979 Ft 16 317 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

Termékleírás

A Parmigiano-Reggiano-t kizárólag Parma, Reggio Emilia, Modena tartományokban, valamint Mantua és Bologna tartományok részein, a Po és a Reno folyók közötti síkságokon, hegyekben és hegyekben termelik. Ezen a területen négy ezer farm működik, ahol a szarvasmarhákat a helyben termesztett takarmányokkal táplálják. A szarvasmarha etetése megfelel a szigorú előírásoknak, amelyek megtiltják a siló és az erjesztett takarmányok használatát.
A védett és tisztelt környezetben lévő mély gyökerekből származnak az egyedi tulajdonságok, amelyek a „sajtok királyát” jellemzik.

Termelői információ

Az 1983-ban, Montecavolo di Quattro Castella-ban alapított Parmareggio cég a vaj és finom sajtok előállítására szakosodott. A társaság csak a legjobb minőségű alapanyagokat használja. Ezeknek a kiváló termékeknek a népszerűsége folyamatosan növekszik, ezért az utóbbi években a vállalat világvezetővé vált a Parmigiano Reggiano gyártásában és értékesítésében.

Tárolás

+4 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

METRO Kereskedelmi Kft.
2040 Budaörs, Keleti utca 3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 34 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.