The Bridge

The Bridge Bio Mandulaital cukormentes, (gluténmentes)

1 l
BIO
1 249 Ft 1 249 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A bio mandulaital 100%-ban növényi alapú, első osztályú összetevőkből készült hozzáadott cukor nélkül. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó mandula alapú ital, amely kiváló alternatívája az állati eredetű valamint szója alapú tejtermékeknek. A termék egyedülálló, szabadalmaztatott gyártási folyamatban készül.

Felhasználási javaslat

Fogyasztása különösen ajánlott gyermekeknek, időseknek, valamint mindazok számára, akik rendszeresen sportolnak, fizikai tevékenységet végeznek, vagy a szokásosnál fáradékonyabbak. The Bridge gazdag, csak első osztályú összetevőkből készült bio mandulatej terméke csökkenti a fáradtságérzetet, alkalmazható szellemi terheltség esetén, sőt a kismamák számára is kiváló. Tejfehérje-, laktóz-, glutén- és koleszterinmentes. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot!A The Bridge családi vállalkozás Vicenzában, Észak-Olaszországból. Kizárólag 100%-ban organikus italokat, desszerteket és főzőkrémeket készítenek gondosan kiválasztott és minősített alapanyagokból. Az összes terméke vegán, laktóz- és koleszterinmentes és nagy részük gluténmentes is.

Termelői információ

A The Bridge családi vállalkozás Vicenzában, Észak-Olaszországból. Kizárólag 100%-ban organikus italokat, desszerteket és főzőkrémeket készítenek gondosan kiválasztott és minősített alapanyagokból. Az összes termékük vegán, laktóz- és koleszterinmentes és nagy részük gluténmentes is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után hűtőben 4-5 napig eltartható.

Forgalmazó

ISH Food Kft.
Budapest, 1222. Nagytétényi út 112.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

forrásvíz
Olasz mandula paszta3 %
szentjánoskenyér-liszt

Tápérték: 100 g

Energia91 kJ/22 kCal
Zsír2.1 g
amelyből telített zsírsavak0.2 g
Szénhidrát0.3 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje0.5 g
0 g
Élelmi rost g

Allergének

Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.