Kecskeméti

Kecskeméti Kekszes tejbegríz

190 g
 629 Ft 3 311 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Kecskeméti Kekszes tejbegríz

A Kecskeméti Jó éjszakát termékcsalád fogyasztása 6 hónapos kortól kiegészítő táplálékként ajánlott uzsonnára vagy vacsorára babáknak és nagyobb gyermekeknek egyaránt. Az ízletes tejbegrízekkel változatosabbá tehetjük a kicsik táplálását.

A márkáról

A megbízható Kecskeméti bébiételek már generációk óta népszerűek Magyarországon. Nem véletlenül, hiszen frissen feldolgozott alapanyagokból készülnek, és a gyártás minden fázisában folyamatosan ellenőrizzük a legszigorúbb higiéniai előírások betartását.

A bébiételek gyártásához csak újonnan gyártott üvegeket használunk, mert csak így garantálható az üvegek tisztasága, biztonsága. A beszállított nyersanyagokat laboratóriumi vizsgálatoknak vetjük alá, és kizárólag az előírásoknak megfelelő nyersanyagok kerülnek feldolgozásra. A gyártás a legszigorúbb minőség-ellenőrzés és higiéniai előírások mellett, a legfejlettebb technológiával folyik. 

Használat

Kiegészítő táplálékként fogyasztható az esti étkezésekhez. Hidegen és melegen egyaránt ízletes. A szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítsd fel. Keverd meg, majd ellenőrizd a hőmérsékletet.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolható. A felhasználatlan mennyiség lezárt üvegben hűtőszekrényben, a felbontástól számítva 1 napig tárolható.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.