Hipp

Hipp ORS Sárgarépa-rizs ital

200 ml
 569 Ft 2 845 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Hipp ORS Sárgarépa-rizs ital

Természetes alapanyagokat és ásványi sókat tartalmazó, különleges táplálkozási célú élelmiszer hasmenéses babáknak. Csecsemő- és kisgyermekkorban a könnyebb hasmenés is megterhelő lehet a baba szervezetének, ezért kérjük, egyeztess gyermekorvosoddal! 

Használat

A HiPP ORS 200 4 hónapos kortól fogyasztható, 4 hónapos kor alatt kizárólag orvosi javaslat alapján adható. Ha az orvos másképp nem javasolja, az első 3-4 órában csak ORS 200 fogyasztása ajánlott. Enyhe hasmenés esetén az első 3-4 órában: 20–30 ml/ testtömeg kg ( 3%-os súlyveszteségig). Enyhe és közepes hasmenés esetén az első 3-4 órában: 30–80 ml/ testtömeg kg ( 3–8%-os súlyveszteségig). További hányás vagy hasmenés miatt történő folyadékvesztés esetén újabb 50-100 ml ORS 200 fogyasztandó minden híg széklet, hányás esetén (Ideális esetben kanalankénti adagolással, 5-10 percenkénti ismétléssel). Erős hasmenés esetén kérjük kérdezd meg kezelőorvosod. 

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolható. A maradék rész lezárt üvegben, hűtőszek- rényben tárolva a felbontástól számítva 24 órán belül fogyasztható.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.