Hipp Bio Babakeksz 4x45 g

180 g
 1 549 Ft 8 606 Ft/kg
Származási ország: Svájc,

BIO keksz 6 hónapos kortól babáknak és kisgyermekeknek. Kérjük olvassa el a fogyasztási javaslatot! 6 hónapos kortól szétmorzsolva, a baba korának megfelelő tépszerben vagy gyümölcspürében áztatva, desszertként kínálható. 8 hónapok kortól vagy amikor az első fogacskák kibújtak, a baba önállóan is fogyaszthatja. Adagolás: kb 2 keksz naponta.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó. Megfelelő tárolás esetén minőségét megőrzi: a doboz alján jelzett időpontig.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.