Hipp Almás-őszibarackos tejbegríz

A HiPP Jó éjt papi termékcsalád a gabonaféléknek köszönhetően laktató étkezést biztosít a kicsiknek. A Jó éjt papik bioalapanyagokból készülnek, 6 hónapos kortól fogyaszthatóak uzsonnára vagy vacsorára. A natúr, vagy a többféle gabonával, gyümölcsökkel, kakaóval, valamint a babakeksszel készült tejbegrízekkel változatosabbá tehetjük a kicsik táplálását. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A Jó éjt papik kalciumot tartalmaznak az erős csontokért és fogakért. Hidegen és melegen is egyaránt ízletesek.

Használat

Fogyasztásuk az anyatejes táplálás mellett kiegészítő táplálékként, desszertként ajánlott az esti étkezésekhez. Felbontás után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagymikrohullámú sütőben melegítsd fel. Keverd meg, majd ellenőrizd a hőmérsékletet.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolható. A fel nem melegített rész lezárt üvegben, hűtőben tárolva 1 napig használható fel.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.