Hipp

Hipp BIO HiPPiS Alma-Körte-Banán

100 g
 665 Ft 6 650 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Hipp Alma-körte-banán: Gyümölcspép 4 hónapos kortól. Az ízletes HiPPiS gyümölcspépek bioalapanyagokból, hozzáadott cukor nélkül készülnek, kiegészítő táplálékként, desszertként fogyaszthatóak 4-6 hónapos kortól. A praktikus csomagolásnak köszönhetően útközben is fogyaszthatóak.

  • 100 % gyümölcs
  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot (természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz)
  • Desszertként kínálható
  • Gluténmentes

Használat

Desszertként kínálható.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után visszazárva hűtőben tárolva 1 napig fogyasztható.

Biztonsági figyelmeztetés

A termék fogakkal való gyakori, hosszantartó érintkezése fogszuvasodást okozhat. Kérjük a gyümölcspépet kanállal kínáld és rendszeresen tisztítsd gyermeked fogait. Fogyasztás előtt ellenőrizd a csomagolás állapotát és a tasak tartalmát. Ne engedd a gyermeked a tasakkal vagy kupakkal játszani.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.