Hipp

Hipp BIO Déligyümölcsös alma teljes kiőrlésű gabonával

190 g
 769 Ft 4 047 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Hipp Déligyümölcsös alma teljes kiőrlésű gabonával

A pépes állagú gyümölcsök rizzsel, keksszel vagy teljes kiőrlésű gabonával dúsítva laktatóak, táplálóak, 4-6 hónapos kortól tízóraira, uzsonnára vagy desszertként fogyaszthatóak az anyatejes táplálás mellett. A bioalapanyagokból készült, teljes kiőrlésű gabonás és a babakekszes gyümölcspépekkel lépésről lépésre bevezethetjük a glutént a baba étrendjébe.

  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot (természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz)
  • Nem tartalmaz tejszármazékot
  • Glutént tartalmaz
  • Pépes állagú
  • Bio

Használat

Melegítés nélkül, kiegészítő táplálékként ajánlott.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolható. A felhasználatlan mennyiség lezárt üvegben, hűtőben tárolva, a felbontástól számítva 3 napig fogyasztható.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.