Barnängen

Barnängen Tusfürdő - Sensitive

400 ml
 2 499 Ft 6 248 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Németország,

Fedezd fel a svéd természet és hagyományok ihlette inspirációt, a Barnängen Sensitive Krémtusfürdőt. A dicsőített Északi bodzavirággal és az 5%-nyi Cold Cream-mel gazdagított formula az érzékeny bőrnek rendkívül gyengéd ápolást biztosít. Megvédi a bőr természetes nedvességtartalmát és puhaságát. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használat

Nyomj belőle a kezedre, masszírozd be a bőrödbe, majd öblítsd le.

Termelői információ

A Barnängen skandináv ihletésű összetevői a svéd tájképet, fényeket, tengert és az erdőket idézik, ezek egyedülálló oázist hoznak létre a ritka és változatos növények, gyógynövények és tápláló összetevők számára, melyeket a svédek évszázadok óta bizalommal használnak.

Ennek eredményeképp, a skandináv vadgyümölcsök, úgy, mint a Törpemálna, az ikonikus Nyírfavirág és Bodzavirág egybeolvadtak a Barnängen Testápoló termékeivel, és egyveleget alkotnak a tudományosan kifejlesztett bőrápolási formulákkal, például a jellegzetes a Cold Cream-mel, ami egy ősi szépség recept alapján készül, ismert hatása között szerepel a bőrvédelem a kiszáradástól és irritációktól.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.