Burn

Burn Original szénsavas ital koffeinnel, inozitollal, guaranamag kivonattal, B-vitaminokkal

250 ml
389 Ft 1 556 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A tűz megszelídítése megváltoztatta az emberiséget és kiemelt minket a többi földi faj közül. Már az ősidők óta a tűz körül születtek a legnagyobb ötletek, így jött létre a Burn Energy is. A tűzből inspirálódva létrehoztunk egy különleges italt, melynek lágy, frissítő ízvilága igazán táplálni fogja a benned égő tüzet. Művészek, zenészek, divatguruk és hozzáértők már megtapasztalták ezt az érzést... Nyiss fel egy dobozt és éld át te is a Burn élményt!

A márkáról

A Burn a kezdetekben itthon azzal keltett nagy feltűnést, hogy az ital színe is vörös volt, ezzel is utalva a csomagoláson található láng színvilágára. Később a formulát megváltoztatták, így már az energiaitalok megszokott, sárgás színében kapható.

Magyarországon kizárólag a Burn, és a Burn Juiced Energy volt kapható éveken keresztül. 2012. augusztusától azonban bővült a választék, és hazánkba is megérkezett a Burn D@y, melyet Burn Blue Refresh néven és a külföldiekkel ellentétben kék-fekete színvilágban árulnak a hazai kereskedők. Érdekessége, hogy nem csak a csomagolás, hanem maga az ital színe is kék.

2013. nyarától megérkezett hozzánk is a Burn Berry, amely nagyon hasonlít a Burn Juiced-ra. Ebben az italban is magas gyümölcstartalom van (23%), de amíg a Juiced trópusi, a Berry inkább erdei gyümölcsöket tartalmaz.

2016-ban Európában teljesen megújult a Burn termékcsalád. Megváltozott a csomagolás, egyedi saját történetet kapott a dobozra, mint a Monster energiaitalok és egyes esetben a különféle ízek neve is megváltozott. Ezzel együtt 2016 októberében Magyarországon is megindult az új dobozok gyártása, a régi csomagolás leváltása és ezzel együtt új ízek is érkeztek, néhánynak pedig megváltozott a neve.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2342 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
Cukor
szén-dioxid
Étkezési sav
citromsav
Savanyúságot szabályozó anyag
nátrium-citrát
tartósítószerek
Kálium-szorbát
nátrium-benzoát
Színezék
E150d - Karamell – ammónium-szulfitos
aromák
Koffein0.03 %
inozitol0.01 %
vitaminok
b3
b5
b6 vitamin
b12 vitamin
guarana kivonat
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 ml

Energia62 kJ/155 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát16 g
amelyből cukor15 g
Fehérje0 g
0.05 g
Élelmi rost g