• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Burn Original szénsavas vegyesgyümölcs ízű ital koffeinnel

250 ml
 349 Ft 1 396 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Létrehoztunk egy különleges formulát, lágy és frissítő ízzel, ami garantálja, hogy táplálja a benned lévő tüzet.

A márkáról

A Burn a kezdetekben itthon azzal keltett nagy feltűnést, hogy az ital színe is vörös volt, ezzel is utalva a csomagoláson található láng színvilágára. Később a formulát megváltoztatták, így már az energiaitalok megszokott, sárgás színében kapható.

Magyarországon kizárólag a Burn, és a Burn Juiced Energy volt kapható éveken keresztül. 2012. augusztusától azonban bővült a választék, és hazánkba is megérkezett a Burn D@y, melyet Burn Blue Refresh néven és a külföldiekkel ellentétben kék-fekete színvilágban árulnak a hazai kereskedők. Érdekessége, hogy nem csak a csomagolás, hanem maga az ital színe is kék.

2013. nyarától megérkezett hozzánk is a Burn Berry, amely nagyon hasonlít a Burn Juiced-ra. Ebben az italban is magas gyümölcstartalom van (23%), de amíg a Juiced trópusi, a Berry inkább erdei gyümölcsöket tartalmaz.

2016-ban Európában teljesen megújult a Burn termékcsalád. Megváltozott a csomagolás, egyedi saját történetet kapott a dobozra, mint a Monster energiaitalok és egyes esetben a különféle ízek neve is megváltozott. Ezzel együtt 2016 októberében Magyarországon is megindult az új dobozok gyártása, a régi csomagolás leváltása és ezzel együtt új ízek is érkeztek, néhánynak pedig megváltozott a neve.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2342 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.