Formagia

Formagia Mascarpone

250 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 30 NAPIG

Nagyszerű ajánlat
1 079 Ft 4 316 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Vannak sajtok, amelyeknek nehéz ellenállni. Az egyik ilyen a Formagia mascarpone, amely a gyümölcsös jegyekkel kiegészített krémes ízével csábít. Sima textúrája és finom aromája rabul ejti az érzékeket, így a mindennapi főzés egy igazán olaszos ízű lakoma ígéretévé válik. És mindez könnyű, egyszerű és kellemes, hiszen elég egy csipetnyi mascarpone, hogy a desszertek, mártások, levesek és főételek különleges kulináris élménnyé váljanak. Mi több, a sajt finom édessége és egyedi textúrája arra ösztönzi Önt, hogy eredeti recepteket alkosson, amelyeket Olaszország napfénye, hagyományai és egyedi ízei ihlettek. 

Termékinformáció

Közvetlen fogyasztásra szánt termék.

Felhasználási javaslat

Rengeteg recept van a Mascarpone Formagia felhasználásával! Ha van a hűtőben, javasoljuk, mit készítsen, hogy megörvendeztesse családját és vendégeit. Tökéletes paradicsomkrém egy csipetnyi édességgel? Mit szólnál egy raviolihoz spenóttal és egy kis édes sajttal? Ez csak két bejegyzés a menüben, de ez még nem minden! Javasolhatunk még lazacot sáfránymártással és egy csipetnyi mascarponéval, csirkét krémsajtmártásban, vagy padlizsánkrémet piros chipsszel és egy könnycseppnyi krémes mascarponéval. És most jöhet a desszert! Ha mascarponéról van szó, akkor nyilván az eredeti olasz tiramisu, vagy a vaníliafagylalt édes málnával kísérve, sajtfelhőbe csomagolva. Finomnak hangzik, nem igaz? Az esztétikus csomagolás megkönnyíti sajtjaink tárolását, biztosítja a frissességet és védi az értékes tápértékek elvesztésétől. Ennek köszönhetően igazi olasz stílusban nyerjük el az evés és a főzés örömét.

Termelői információ

Az Euroser Dairy Group elismert európai tejipari márkák tulajdonosa, exportőre és forgalmazója. A cég portfóliója gondosan kiválasztott termékek széles és sokféle választékát tartalmazza. Az Euroser Dairy Group több mint 60 saját márkával rendelkezik és 9 országban árusítja termékeit Európa-szerte. Széles választékuk a professzionális és átfogó szolgáltatással kombinálva megfelel az üzleti partnerek igényeinek, új lehetőségeket teremtve számos európai piacon.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 2°C és 7°C között.

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp. z o.o.
Sp. k. ul. Geologiczna 20 02-246 Warszawa
Lengyelország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött tejszín
Savanyúságot szabályozó anyag
E330 - Citromsav

Tápérték: 100 g

Energia1588 kJ/385 kCal
Zsír40 g
amelyből telített zsírsavak27.6 g
Szénhidrát2.1 g
amelyből cukor2.1 g
Fehérje4.2 g
0.05 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.