
Dodoni
Dodoni Halloumi OEM sajt
225 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Dodoni Halloumi-t a hagyományos ciprusi sajtkészítési módszerek szerint állítják elő, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően (OEM- oltalom alatt álló eredetmegjelölés). Finom sütve vagy grillezve, mivel a magas olvadáspont lehetővé teszi, hogy a sajton ízletes aranykéreg képződjön.
Félkemény, érlelés nélkül készült, sóban pácolt sajt. Tehén-, juh- és kecsketej keverékéből készült, hagyományos ciprusi technológiával, egy kis menta hozzáadásával.
Oltós alvasztású. Zsírtartalom a szárazanyagban min 43%.

Termelői információ
A Dodoni mezőgazdasági szövetkezetének történeleme 1963-ig nyúlik vissza. Ma a Dodoni a görög feta vezető gyártója, az első számú Görögországban és exportban is. Mintegy 80-féle tejterméket állít elő, amelyek között világhírű feta, friss tej, joghurt, kemény tehénsajt, galotyri, vaj és még sok más friss termék megtalálható. A 80-as évek óta a Dodoni termékeket külföldön is forgalmazzák, így a Dodoni Görögország és különösen az Epirus térség nagykövetévé vált az egész világon.

Tárolás
0-6 °C között tárolandó. Felbontás után légmentesen tároljuk és 3 napon belül fogyasszuk.
Forgalmazó
EUROSER Dairy Group
Sp.z.o.o. - Sp.K., ul. Geologiczna 20,
02-246 Varsó, Lengyelország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| pasztőrözött tehéntej |
| pasztőrözött juhtej |
| pasztőrözött kecsketej |
| Só |
| menta |
| mikrobiális oltóenzim |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1313 kJ/316 kCal |
| Zsír | 24 g |
| amelyből telített zsírsavak | 16 g |
| Szénhidrát | 2 g |
| amelyből cukor | 2 g |
| Fehérje | 23 g |
| Só | 2.5 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |