Okos döntés

Coca Cola

Coca-Cola colaízű szénsavas üdítőital 2 db-os multipack

3,5 l
Maximum 5 db/megrendelés
Kedvezmény vége: 4. 1.
1 199 Ft 
343 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

2000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Klasszikus kedvenc, ami minden alkalomhoz illik, 1886 óta. Egy Coca-Cola, legyen szó bármelyikről, különlegesebbé teszi a pillanatot.

  • Eredeti íz
  • Kíváló íz
  • Klasszikus íz

A márkáról

1886-ban John Pemberton atlantai gyógyszerész alkotta meg a világhírű üdítőital alapjául szolgáló szirupot. A márka mindig is ismert volt meglepő lépéseiről, például a Coca-Cola szerepeltetett először színes bőrű embereket reklámjaiban és az első termék volt, ami megjelent az amerikai Time magazin címlapján. A sport kiemelkedően fontos szerepet tölt be a márka életében, 1928-tól a legrégebbi szponzora az újkori Olimpiai Játékoknak, illetve hivatalos FIFA és UEFA támogató.

A népszerű üdítőital ma már több változatban is kapható, gondolva azokra, akiknek az íz mellett a cukor-, illetve a kalóriabevitel is számít. Az „egy márka” stratégiával az eredeti Coca-Cola értékeit és ikonikus vonzerejét az egész termékcsaládra kiterjesztették, hiszen az emberek bármelyiket is választják – akár cukorral vagy anélkül – mindenképpen a remek ízű és frissítő üdítőt akarják évezni, mert semmi sem fogható a jéghideg Coca-Cola ízéhez! Ma már mindenki maga döntheti el, hogy a klasszikus üdítőitallal szeretne felfrissülni, vagy annak kalóriamentes Coca-Cola light és zero cukor változataival. Mindemellett az ízesített Coca-Cola kedvelőinek a cseresznyés ízű, cukormentes Coca-Cola zero cherry, valamint a citromos ízű, Coca-Cola zero lemon lehet a kedvence, amelyek szintén megtalálhatóak a Coca-Cola hazai kínálatában. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó!

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2342 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
fruktóz-glükózszörp
E290 - Szén-dioxid
Színezék
szulfitos-ammóniás karamell
Étkezési sav
E338 - Foszforsav
Természetes aromák koffeinnel

Tápérték: 100 ml

Energia190 kJ/45 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát11.2 g
amelyből cukor11.2 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost g