• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Ezerédes cukormentes narancs gyümölcsszörp édesítőszerrel (gyümölcstartalom : min. 33%)

330 ml
Nagyszerű ajánlat
 499 Ft 1 512 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

A Sweetab termékcsalád új tagja, a valódi narancssűrítményből készült Sweetab narancsízű diétás szörp kiválóan alkalmas frissítő és egyben energiamentes italok készítéséhez. Az aceszulfám-K-t, aszpartamot* és szacharint tartalmazó diétás szörpöt a felfrissülni vágyó fogyókúrázók és a cukorbetegek is bátran használhatják!

  • Gyümölcstartalom : min. 33%

A szörp egy jó, majdhogynem klasszikusan magyarnak mondható ital, ami mindannyiunk gyerekkorában szerves eleme volt a nyári frissítőknek, legyen szó akár a nagymamánk bodzaszörpjéről, vagy egy finom, darázscsalogatóan édes málnaszörpről. Máig szívesen kortyolgatjuk különböző ízű változatait.

Termékinformáció

Diabetikus narancsszörp.

A márkáról

A Sweetab termékek figyelembe veszik a cukorbetegek, illetven fogyókúrázni vágyók igényeit, így minőségi diabetikus termékek születnek!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Variocommerce Kft.
1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.