Gillette

Gillette ProGlide Férfi borotva + 2 borotvabetét

1 db
 9 449 Ft 9 449 Ft/db
Származási ország: Lengyelország,

Pénzt adunk vissza a bankszámládra vagy egy faültetési programra! A promócióban részt vevő P&G termékek legalább 4 000 Ft-os rendelésénél 1 000 Ft, legalább 8 000 Ft-os rendelésénél 2000 Ft, legalább 12 000-os rendelésénél 3 000 Ft, legalább 30 000 Ft-os rendelésnél 5 000 Ft visszajár a bankszámládra regisztráció után vagy felajánlhatod a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítványnak. A promóció időszaka: 2023.09. 14-2023. 11.15. A promóció Procter & Gamble aktivitás, a pénzvisszatérítéshez az ő honlapjukon kell regisztrálni az online vásárlás után. További részletek és regisztráció: www.everydayme.hu Résztvevő márkák: Pampers, Ariel, Jar , Lenor, Ambi Pur, Oral-B, Blend-a-Med, Blend-a-Dent, Naturella, Discreet, Tampax, Always, Head&Shoulders, Pantene ProV, Herbal Essenses, Aussie, Gillette, Gillette Venus, Old Spice, Secret, Bear Fruits, Mr. Proper és Swiffer

A FlexBall technológiával rendelkező Gillette ProGlide férfi borotva követi az arc kontúrvonalait a megalkuvás nélküli alaposságért és kényelemért. A pengék szorosan egymás mellett helyezkednek el a páratlan kényelem érdekében, a hátulján pedig egy precíziós nyíró található az arcszőrzet formázásához.

  • Szinte az összes szőrszálat könnyedén eltávolítja
  • ProGlide borotva 5 súrlódásgátló pengével az alapos és hosszan tartó eredményt nyújtó borotválkozásért
  • A FlexBall technológia az arc körvonalaihoz igazodva kényelmes borotválkozást tesz lehetővé
  • Továbbfejlesztett krémezőcsík (a Fusion5 borotvához képest)
  • A precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek borotválásához, valamint az arcszőrzet formázásához
  • Mikrobarázdák, amelyek gyengéden kifeszítik és kisimítják a bőrt az alapos borotválkozáshoz

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Procter & Gamble Kkt
1082 Budapest, Kisfaludy utca 38.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.