• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Okos döntés

Pampers Splashers Eldobható Úszópelenka 14+ kg (5-ös méret)

10 db
Kedvezmény vége: 2023. 04. 04.
 3 599 Ft 
360 Ft/db
Származási ország: USA,

Kisbabád nyugodtan pancsolhat a vízben a Pampers Splashers eldobható úszópelenkában. Az átlagos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers úszópelenka nem duzzad meg a vízben: kényelmesen illeszkedik vizesen és szárazon egyaránt. A vízben nyújtott biztonságos védelem érdekében a Splashers úszópelenka dupla szivárgásgátló védőgátjai rásimulnak a baba lábára, és segítenek bent tartani annak tartalmát. Így a pelenka tökéletes a kerti medencében, strandon, pancsolóban, stb. történő használatra. Kizárólag a Pampers Splashers pelenkák rendelkeznek 360°-os, rugalmas derékgumírozással, így a fürdőnadrághoz vagy fürdőbugyihoz hasonlóan illeszkednek a baba vonalaihoz, és vizesen is könnyen levehetők vagy feladhatók. A gyors és higiénikus tisztába tevés érdekében a Splashers úszópelenka könnyen feltéphető oldalakkal rendelkezik, a bájos, strandolást idéző mintázatnak köszönhetően pedig a valódi fürdőruhákra hasonlít. Pampers Splashers úszópelenkában még vidámabb a strandolással töltött nap.

  • Pampers Splashers eldobható úszópelenka: a vízben, strandon és pancsolókban való játékhoz
  • Az átlagos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers úszópelenka nem duzzad meg a vízben: vizesen és szárazon is kényelmes viselet
  • Dupla szivárgásgátló védőgátak, melyek rásimulnak a baba lábára és segítenek bent tartani a pelenka tartalmát
  • 360°-os, rugalmas derékgumírozása a fürdőnadrághoz vagy fürdőbugyihoz hasonlóan körös-körül kényelmesen illeszkedik
  • Egyszerűen feltéphető oldalak a gyors és egyszerű pelenkacseréhez
  • A strandolást idéző mintázatnak köszönhetően a valódi fürdőruhákra hasonlít
  • Többet szeretnél tudni a Pampers pelenkákhoz használt alapanyagokról? Látogass el a Pampers.com honlapjára.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.