• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Okos döntés

Naturella Light Kamilla Tisztasági Betét

52 db
Kedvezmény vége: 2023. 04. 04.
 999 Ft 
19 Ft/db
Származási ország: Magyarország,

Hogy minden nap frissen induljon. Őrizd meg frissességedet egész napon át a Naturella Normal Camomile tisztasági betétekkel. A fedőréteg virágsziromhoz hasonló puhaságának és az enyhe, kamilla illatnak köszönhetően ez a légáteresztő, mindössze 0,9 mm vékony tisztasági betét lehetővé teszi, hogy minden nap átéld a frissesség és kényelem élményét. A proDERM bőrgyógyászati tesztintézet által jóváhagyott Naturella tisztasági betétek megbízható, mindennapos használatra alkalmas női intimhigiéniai termékek.A Naturella tisztasági betétek megóvják a fehérneműt a hüvelyfolyás, a rendszertelen, vagy a menstruációt megelőző pecsételő vérzés idején. Menstruáció idején használd a fokozott védelmet nyújtó Naturella egészségügyi betéteket.

  • Puhaság a bőrnek, bőrgyógyászok ajánlásával
  • Puha fedőréteg, amely gyengéd az intim bőrterülethez
  • 0,9 mm vékony tisztasági betétek a mindennapos diszkréció és kényelem érdekében
  • Légáteresztő réteggel rendelkező tisztasági betétek, enyhe kamilla illattal a mindennapos frissességért
  • Tisztasági betét a nemzetközi hírű német bőrgyógyászati intézet, a proDERM jóváhagyásával

Tárolás

Hűvös, száraz helyen tartandó. A betétet ne dobd a vécébe.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.