Sansin

Sansin Tropical Öblítő 2 liter

80 mosás
 2 099 Ft 26 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Textilöblítő, kímélő természetes, növényi összetevőkkel, allergénmentes illattal. Kellemes illatával és összetevőjével frissességet és puhaságot biztosít a ruhák számára. Tele természetes eredetű összetevővel és illatanyaggal, a ruhákat puhává varázsolja a természet erejével.

A hivatalos "Vegan Society" tanúsítványával és logójával rendelkezik, mely alapján nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Növényi tenzidet, klórmentes konzerválószert tartalmaz. Színezőanyagmentes.

Használat

25 ml normál mosás esetén 4,5 kg ruhához. A termék a megadott mennyiséget tartalmazza.

Termelői információ

Sansin, a vegán és organikus termékcsalád. Megnöveltük a környezetvédelemhez kapcsolódó védjegyeink számát, ezzel is megerősítve a környezet védelme iránti erős elkötelezettségünket. Nemet mondunk a szintetikus, állati eredetű összetevőkre és az állatokon történő tesztelésekre. Mosógéleinkben csak bio alapanyagokat használunk. A Vegán Társaság és az USDA védjegyeket feltüntettük a termékeink flakonjain, mert egyértelműen szeretnénk kommunikálni az általunk képviselt értékeket.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó

ChemCore Impex Kft.
1022 Budapest, Szemlőhegy utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.