Mix & Match

Blend-a-Dent

Blend-a-dent Complete Original Műfogsorragasztó

47 g
 1 599 Ft 34 021 Ft/kg
Származási ország: Németország,

*Pénzt adunk vissza a bankszámládra vagy egy faültetési programra! A promócióban részt vevő P&G termékek legalább 4 000 Ft-os rendelésénél 1 000 Ft, legalább 8 000 Ft-os rendelésénél 2000 Ft, legalább 12 000-os rendelésénél 3 000 Ft, legalább 30 000 Ft-os rendelésnél 5 000 Ft visszajár a bankszámládra regisztráció után vagy felajánlhatod a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítványnak. A promóció időszaka: 2023.09. 14-2023. 11.15. A promóció Procter & Gamble aktivitás, a pénzvisszatérítéshez az ő honlapjukon kell regisztrálni az online vásárlás után. További részletek és regisztráció: www.everydayme.hu Résztvevő márkák: Pampers, Ariel, Jar , Lenor, Ambi Pur, Oral-B, Blend-a-Med, Blend-a-Dent, Naturella, Discreet, Tampax, Always, Head&Shoulders, Pantene ProV, Herbal Essenses, Aussie, Gillette, Gillette Venus, Old Spice, Secret, Bear Fruits, Mr. Proper és Swiffer

A Blend-a-dent Complete műfogsorragasztó tökéletes választás azok számára, akik szívesen feledkeznek meg arról, hogy műfogsort viselnek. Bármit is csinálsz és bármilyen ételt is fogyasztasz, magabiztossággal teheted azt a stabil és kényelmes műfogsorrögzítésnek köszönhetően. A Blend-a-dent Complete egész napon át erős rögzítést biztosít, a fogíny és a műfogsor közötti rést kitöltő rétegnek köszönhetően pedig kényelmes műfogsorviseletet kínál, illetve megakadályozza az ételdarabkák behatolását a műfogsor alá. Feledkezz meg műfogsorordról és élvezd az élet minden egyes pillanatát! Próbáld ki az enyhén mentolos ízű változatot is!

  • Az enyhén mentolos ízű Blend-a-dent műfogsorragasztót kifejezetten a teljes körű szájápoláshoz tervezték
  • Teljes körű megoldás, amely 3 előnyt kínál: erős rögzítést, fokozott kényelmet és ételmaradékok elleni záróréteget
  • 10x erősebben rögzít, mint műfogsorragasztó használata nélkül
  • Teljes és részleges műfogsorhoz egyaránt
  • A még kiválóbb eredmény érdekében ismerd meg a Blend-a-dent prémium kategóriás műfogsorragasztóit is: Dual Power, Dual Protection, Food Seal, 0%

Használat

1. Alaposan tisztítsd meg a műfogsort és a fogínyt!
2. A legjobb eredmény érdekében a műfogsorragasztót apró pöttyök formájában vidd fel a műfogsor széleire és felületének azon pontjaira, ahol a fogínnyel érintkezik!
3. A műfogsor behelyezése előtt öblítsd ki a szádat vízzel! A műfogsorragasztó a nedves közegben vékony, ugyanakkor feszes gátat képez az ételdarabkák ellen.
4. A műfogsort határozott mozdulattal nyomd a helyére és rövid ideig tartsd így! 5. A hatékony eredmény érdekében a felhelyezést követően még körülbelül 15-30 percig ne étkezz, és ne igyál!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől gondosan elzárva tartandó! Amennyiben az összetevők valamelyikére allergiás vagy, ne használd a terméket!

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.