• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Oral-B Sensi UltraThin Fogkefefej

4 db
 7 999 Ft 2 000 Ft/db
Származási ország: Németország,

A PROMÓCIÓ TOVÁBBI RÉSZLETEI

 

Fedezd fel az Oral-B, - a fogorvosok által világszerte ajánlott #1 fogkefemárka - Sensi UltraThin fogkefefejét, melynek gömbölyű, szirom alakú kialakítása fogorvosok bevonásával történt. Puha, szupervékony sörtéi kíméletesek a fogínnyel, miközben normál sörtéi kíméletlenül elbánnak a lepedékkel. A Sensi Ultrathin akár 100%-kal több lepedéket távolít el, valamint a fogínygyulladást is 100%-kal hatékonyabban csökkenti, mint az Oral-B manuális fogkefék. A lekerekített végű és ultravékony sörtéket egyaránt tartalmazó Sensi Ultrathin ideális mindazok számára, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek, vagy gyengéd, ugyanakkor hatékony fogmosási élményre vágynak. Kompatibilis az Oral-B Genius, Pro, Smart valamint a Vitality elektromos fogkefékkel.

  • Akár 100%-kal több lepedék eltávolítására képes, mint az Oral-B manuális fogkefék
  • Csak az Oral-B fogkefefejek illeszkednek garantáltan a teljes Oral-B termékcsalád markolataihoz (kivéve az Oral-B Pulsonic modellt)
  • Puha, szupervékony sörték az egészséges fogínyért
  • Az Oral-B exkluzív, kerek fogkefefeje fogról fogra haladva tisztít, az egészséges fogíny és tiszta fogak érdekében
  • A csomagban található pótfejek száma: 4
  • A fogorvosok által világszerte ajánlott #1 márkától

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.