• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Frico Mimolette szeletelt sajt

100 g
 879 Ft 8 790 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Eredeti holland félkemény, félzsíros szeletelt sajt, védőgázas csomagolásban

A Frico sajtokat tapasztalt sajtkészítők készítik, hogy egyedi jellegét biztosítsák, legyen az lágy, kemény, enyhe vagy erős. Az ízlés és a minőség hiteles holland exportja, amely a Frico sajtokat világszerte több mint 90 országban olyan népszerűvé tette. Rendkívül tápláló sajtjaik finomak, ideálisak minden család számára, a nap bármely szakában.
Minden Frico sajt egyedi jelöléssel van ellátva. Megmutatja a sajt típusát, zsírtartalmát, származási országát és sorozatszámát. Ez a minőség jele és annak igazolása is, hogy a sajt megfelel a holland tejtermékekre vonatkozó jogszabályoknak. Ez a minőség iránti szenvedély teszi a Frico sajtot különlegessé: számos globális sajtversenyen elismerték.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Friesland Campina Hungária Zrt.
1134 Budapest Váci út 33.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 57 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.