• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Mam Sterilizáló készülék

1 db
 10 999 Ft 10 999 Ft/db
Származási ország: Magyarország,

Speciálisan a MAM termékekhez lett fejlesztve, de minden forgalomban lévő cumisüveg, etetőcumi és más bébitermék sterilizálásához is alkalmazható, a gyártók utasításai alapján. 5 perc alatt akár 6 cumisüveget sterilizál. A MAM cumisüvegek, ivópoharak és etetőcumik minden alkatrésze sterilizálható mikrohullámúsütőben. A termékek akár 48 órán át sterilek maradnak, amennyiben zárt sterilizálóban tárolják azokat. Nagy kapacitású, 2 szintes. Csepegtető funkcióval. A forgalomban lévő mikrohullámú sütők többségébe belefér. Hidegvizes sterilizáláshoz is használható. A termékek higiénikus összeszereléséhez szívókafogót mellékelünk.

  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára.
  • További információ a www.mambaby.com oldalon
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes Fő u. 132


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.