• Ebben a nagy melegben felfrissítünk egy ingyenes kiszállítással! Kód: HAPPYJUNI1 Az ajánlat 06.23-tól 06.26-ig tart, és az expressz szállításra nem érvényes. 

Mam Learn to Drink Ivópohár

1 db
2 499 Ft 2 499 Ft/db
Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 2 249 Ft
Származási ország: EU,

A MAM formatervezők egy innovatív, ivást tanító poharat fejlesztettek ki, amelyből a baba önállóan tud inni. A puha ivócsőr különösen megkönnyíti az átállást a cumisüvegről vagy a szoptatásról az ivópohárra. Csúszásmentes kialakítás és ergonomikus forma segíti a könnyű tartást. A MAM ivópoharak a bennük található szelep segítségével kétféleképpen is használhatóak: csepegésmentes és folyamatos áramlás funkcióban. Így jól alkalmazkodnak a babák eltérő szükségleteihez. Kompatibilis az összes MAM ivópohárral. Az alkatrészek nem kompatibilisek más gyártók termékeivel. Felhívjuk figyelmedet, hogy a kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon.
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.
  • Életkori ajánlás: 6. hónaptól

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes Fő u. 132


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.