
Baci
Baci Milk díszdoboz
175 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Baci Milk díszdoboz
Tapasztald meg a Baci – Olaszország legkedveltebb csokoládébonbonjai – ellenállhatatlan varázsát. Ikonikus olasz pralinék prémium mogyoróval és finom csokoládéval. Ropogós egész mogyoróval, krémes tejcsokoládéba töltve, melyet mogyoró darabokkal szórtak meg. Minden csokoládé egy finom falat. Tökéletes ajándékozás karácsonyra, születésnapra vagy romantikus alkalmakra.

*a kép illusztráció.
A márkáról
A Baci Perugina márka az olasz elegancia, a szenvedély és a csokoládé utánozhatatlan minőségének szinonimája. A "Baci" szó olaszul "csókokat" jelent, és minden egyes praliné egy apró, szívből jövő üzenetet hordoz: a csokoládéba rejtett szerelmes idézetek és gondolatok tették világhírűvé a márkát.
A Baci jellegzetes csokoládéja egyedülálló íz- és textúraélményt kínál: a gazdag étcsokoládé burok egy krémes, puha gianduja tölteléket rejt, amelyben apró, ropogós kakaódarabok, a praliné tetején pedig egy egész, ropogós mogyoró ül. Ez a kombináció a mogyorós csokoládé igazi mesterműve
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
G.I.F.T.Kft.
1112 Budapest Budaörsi út 161.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Cukor | |
| Mogyoró | 26 % |
| Kakaóvaj | |
| Kakaómassza | |
| Tejpor | |
| tejsavópor | |
| Tej | |
| Emulgeálószer | |
| E322 - Lecitinek | |
| Természetes vanilia aroma |
Tápérték: 100g
| Energia | 2385 kJ/573 kCal |
| Zsír | 38 g |
| amelyből telített zsírsavak | 14 g |
| Szénhidrát | 47 g |
| amelyből cukor | 45 g |
| Fehérje | 7.2 g |
| Só | 0.11 g |
| Élelmi rost | 3.8 g |
Allergének
| Tojás |
| Földimogyoró |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Diófélék |