
Pappudia
Pappudia Tortelloni ricotta és spenót tojásos tészta
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
611 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Kóstold meg az autentikus olasz ízeket a Pappudia Ricottás–spenótos tortellonijával! Ez a tojásos tészta Olaszországban készül, mégpedig a valódi olasz tészta alapanyagából – durumbúza-őrleményből (szemolina) –, amelynek köszönhetően tökéletes, feszes „al dente” állagot kap.
A karakteres íz középpontja a krémes ricottás-spenótos töltelék! A tésztába kevert nagy tojástartalom pedig gazdag, aranyszínű tónust ad a tortelloninak.
És a legjobb rész? Mindössze 3 perc, és kész a tökéletes vacsora!
Forralj sós vizet, főzd a tésztát kb. 3 percig, majd szűrd le és tálald Miil Grana Padano sajttal megszórva!

A Pappudiáról
A finom étel nem feltétlenül kell, hogy megterhelje a pénztárcádat. Erre remek példa a Pappudia márka. Nem csupán nassolnivalók, desszertek és készételek sokaságát kínálja – a márka lényege a nagyszerű ár-érték arány és az íz, amit egyszerűen imádni fogsz.
És még egy érdekesség: tudtad, hogy a Lambini, Moddia Baby, Moddia, Miil, Ubomi, Yutto, Dacello, Kitchin, Pauu és Pappudia márkák mind a Rohlik kedvező árú termékcsaládjához tartoznak?
Ha ez eddig kimaradt, akkor még nem tudod, mi mindenről maradtál le! Ezen márkák választásával minőségi termékeket vásárolsz remek áron, és pénzt spórolsz a családi költségvetésben.

A beszállítóról
A vállalatot 1983-ban alapították egy kis friss tojásos tésztát készítő műhelyként Pastaio néven, az észak-olaszországi Villafrancában, Verona és a Garda-tó közelében. A családi kézműves műhely mára a De Angelis Food SpA üzemévé nőtte ki magát, de ugyanazt a szeretetet és gondosságot őrzi a minőségi munkában, mint a kezdetekkor.
Ma a De Angelis több mint 40 év tapasztalattal és magas minőségi követelményekkel – köztük BRC tanúsítással – dolgozik. A gyártás 4 modern üzemben, 21 automatizált soron zajlik. Ennek köszönhetően naponta akár 100 tonna tésztát is előállítanak, ami jól mutatja elkötelezettségüket a hatékonyság és a minőség iránt.

Tárolás
+7 °C-ig hűtve tárolandó. Felbontás után hűtve tartandó és 3 napon belül fogyasztandó. Kizárólag megfelelően megfőzve fogyaszd.
Forgalmazó
VELKÁ PECKA s.r.o.
Karolinská 654/2, 186 00 Prága 8
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| tészta | 55 % |
| lágy búzaliszt | |
| Durumbúza-szemolina | |
| Tojás | 20 % |
| víz | |
| Töltelék | 45 % |
| ricotta | 39 % |
| Tejsavó | |
| Tej | |
| Tejszín | |
| Só | |
| spenót | 20 % |
| tejsavópor | |
| napraforgóolaj | |
| zsemlemorzsa | |
| Búzaliszt | |
| víz | |
| Só | |
| Élesztő | |
| mascarpone sajt | |
| Tejszín | |
| Tej | |
| Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav | |
| Növényi rostok és keményítők | |
| Burgonya | |
| Kukorica | |
| burgonyapehely | |
| Természetes aromák | |
| Só | |
| Fokhagyma | |
| Szerecsendió | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1062 kJ/252 kCal |
| Zsír | 6.5 g |
| amelyből telített zsírsavak | 2.8 g |
| Szénhidrát | 37.9 g |
| amelyből cukor | 1.9 g |
| Fehérje | 9.3 g |
| Só | 0.95 g |
| Élelmi rost | 2.4 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Rákfélék |
| Szójabab |
| Diófélék |
| Mustár |
| Puhatestűek |