• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Mam Original Latex cumi Dupla 6+ hónap

2 db
 2 599 Ft 1 300 Ft/db
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Különleges MAM formatervezés. Természetes, biztonságos, puha latex szívóka, amely sokkal jobban ellenáll a harapásnak. Szimmetrikus formájú szívóka, amely mindig tökéletesen illik a baba szájába. Gyorsan & egyszerűen megfogható gombbal, amelyre könnyen rácsatolható a cumitartó szalag. Hajlított pajzs a maximális kényelemért. Bőrbarát a nagy szellőzőlyukaknak és az egyedülálló dudoros MAM belső oldalnak köszönhetően. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

  • A MAM cumikat gyermekorvosokkal, fogorvosokkal és fogszabályozó szakemberekkel folytatott egyedülálló csapatmunkával fejlesztjük a kezdetektől fogva.
  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon.
  • Anyag: latex
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.
  • Életkori ajánlás: 6. hónaptól

Használat

MAM mikrohullámú sterilizáló és szállító doboz: 2 cumihoz - csak töltsd meg vízzel, tedd bele a cumit és helyezd a mikrohullámú sütőbe. Bizonyítottan hatásos a háztartási mikrobák és baktériumok ellen. Zárt dobozban tartott cumi akár 48 órán át steril marad. A sterilizáló doboz használatával akár 77% energiát takaríthatsz meg és ennyivel csökkented a CO2 kibocsájtást.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes Fő u. 132


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.