
Magyar Méz Manufaktúra
La Crema- Cinnamon- Almond Honey
250 gDelivery within 90 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
La Crema - Fahéjas mandulás krémméz
Mandulás fahéjas krémmézünket a gyerekkorunk élményei, emlékei alkották. Legtöbbünk a strandokon vagy karácsonyi vásárban, esetleg pláza előtt kóstolhatta a cukrozott fahéjas mandulát, amit gondosan barna kis papírzacskóba csomagoltak. Ezt az ízvilágot szerettük volna újra alkotni és büszkén kijelenthetjük, sikerült krémméz formájában elhozni számotokra!
Természetesen egészséges formában, mert az alapja méz, hozzáadjuk a fahéjat, a tiszta mandula krémet és a 100%-os vanília kivonatot.
Felhasználását tekintve igazán sokoldalú terméket sikerült megalkotnunk. Tökéletes alternatívája lehet a népszerű mogyorókrémek egyikének, így kenyérre, croassantra vagy kalácsra kenve, illetve önmagában is fogyasztható.
Sütéshez kiegészítő alapanyagként is remek alternatíva tud lenni.
A Magyar Méz Manufaktúránál mindig törekszünk arra, hogy csak egészséges alapnyagokkal dolgozzunk és valami olyat alkossunk, amit
Fontos: A mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.
Termelői információ
A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt. Őstermelőik munkáját és mézeik minőségét a hatóságok mellett saját belső ellenőrzési rendszerükön keresztül is folyamatosan vizsgálják, így mindig a legjobb minőséget tudják biztosítani vásárlóik számára. Üzemük 2017 óta rendelkezik Biokontroll és HACCP engedéllyel, így a kötelező szabványoknak megfelelően termelnek nap mint nap.

Tárolás
Napfénytől védett helyen, száraz, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében! A termék tetején képződő mézhab a krémesítés folyamán jön létre a termék minőségét nem befolyásolja! Fogyasztás előtt ajánlott felkeverni! Felbontás után egy hónapon belül fogyaszd el!
Forgalmazó
Magyar Méz Manufaktúra Kft.
1104 Budapest,
Mádi utca 100.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
| Méz | 80 % |
| Mandulakrém | 20 % |
| Fahéj | |
| Vanília extract |