
Roberto
Roberto brioche hamburger - Hamburgerzsemle szezámmaggal és mákkal
300 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Roberto Brioche Hamburger – hamburgerzsemle szezámmaggal és mákkal a klasszikus hamburgerélményt emeli magasabb szintre azáltal, hogy a hagyományos puha bucit brioche tésztából készítik, amely gazdagabb, lágyabb és enyhén édeskés ízvilágot ad az ételnek. A szezámmag és mák keveréke nemcsak látványos külsőt kölcsönöz a zsemlének, hanem kellemesen roppanós textúrát is biztosít minden falatban, amely remekül kiegészíti a puha belsőt. Ez a különleges kombináció tökéletes választás a házi hamburgerek kedvelőinek, akik szeretnének egy kicsit különlegesebb, gourmet jellegű alapot adni az ételüknek. A zsemle stabil szerkezete jól tartja a hús, zöldségek és szószok rétegeit, így ideális akár gazdagon megpakolt hamburgerekhez is. A Roberto márka ezzel a termékével is bizonyítja, hogy képes ötvözni az olasz pékáru hagyományait a modern gasztronómiai elvárásokkal, megalkotva egy prémium minőségű, otthon is éttermi élményt nyújtó hamburgerzsemlét.
A márkáról
A ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE 1962-ben lett megalapítva és azóta az egyik legismertebb olasz toast kenyér és pékáru gyártóvá vált, amely ma vezető szerepet tölt be az Olasz piacon. Választékukban megtalálhatók szeletelt kenyerek, szendvics kenyerek, piadina, bruschetta illetve hot dog, hamburger és tortilla alapok is. Fő márkájuk a „Roberto”, de a speciális étrenddel élőknek a gyártó a „Essenza by Roberto” termékeket ajanlja.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Forgalmazó
Latinum Zrt.
2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 11.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Búzaliszt (finomliszt) | |
| víz | |
| Élesztő | |
| Repceolaj | |
| Cukor | |
| Búzaglutén | |
| Szezámmag | 1 % |
| Só | |
| tojáspor | |
| Mák | 0.3 % |
| Tartósítószer: kalcium-propionát | |
| Inaktívált szárított élesztő | |
| fekete bors | |
| Aroma | |
| Növényi kivonatok (kurkuma, paprika) | |
| Acerola kivonat | |
| Lóbab liszt |
Tápérték: 100g
| Energia | 1250 kJ/269 kCal |
| Zsír | 6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
| Szénhidrát | 49 g |
| amelyből cukor | 5.5 g |
| Fehérje | 9.7 g |
| Só | 1.1 g |
| Élelmi rost | 3.7 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Szezámmag |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |