
Nutriversum
Nutriversum Vegan Pro barack-joghurt fehérjepor
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Nutriversum Vegan Pro barack–joghurt fehérjepor egy friss, gyümölcsös és krémesen lágy ízélményt kínáló növényi fehérjeforrás, amely egyszerre kényezteti az ízlelőbimbókat és támogatja a tudatos étrendet. Már az első kortyban érezhető a lédús, napérlelte barack üdítő édessége, amelyet a joghurt lágyan savanykás, krémes jegyei tesznek teljessé. Ez a harmonikus párosítás könnyed és frissítő alternatívát nyújt a hagyományos fehérjeitalokhoz képest.
A fehérjepor 100%-ban növényi alapú, így tökéletes választás vegán étrendet követőknek, laktózérzékenyeknek vagy mindazoknak, akik szeretnék változatosabbá tenni fehérjebevitelüket. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ideális edzés után a regeneráció támogatására, de smoothie-k, zabkásák vagy akár sütemények alapanyagaként is megállja a helyét. Krémes állaga és természetes ízvilága miatt valódi élmény a fogyasztása, nem csupán egy funkcionális kiegészítő.
Termelői információ
A Nutriversum egy komplex táplálék és étrend-kiegészítő termékcsalád, amely azért jött létre, hogy nemtől, kortól függetlenül, támogassa a különböző alakformálással és egészségmegőrzéssel kapcsolatos célkitűzéseidet. A legextrémebbeket is.

Tárolás
Zárt állapotban, 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó. Felbontás után ne tárod 6 hónapnál tovább a terméket.
Forgalmazó
CE-X Trade Kft.
1135 Budapest, Fáy u. 85/B
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Borsó fehérje izolátum | |
| Rizs fehérje izolátum | |
| aromák | |
| Emulgeálószer (nátrium-karboxi-metilcellulóz) | |
| Étkezési só | |
| Édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz) | |
| Őszibarack gyümölcspor | 0.1 % |
| Színezék (narancssárga S) |
Tápérték: 100g
| Energia | 1526 kJ/361 kCal |
| Zsír | 4.14 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1.05 g |
| Szénhidrát | 2.55 g |
| amelyből cukor | 0.48 g |
| Fehérje | 77 g |
| Só | 3.44 g |
| Élelmi rost | 2.55 g |