• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Chicco Lótusz-vizes törlőkendő visszazárható kemény zárófedéllel

72 db
 1 699 Ft 24 Ft/db
Származási ország: Olaszország,

Lótusz-vízes törlőkendő Aloe vera és Kamilla-kivonattal. Nem tartalmaz fenoxietanolt, parabent, alkoholt, szappant. Érzékeny bőrön bőrgyógyászatilag tesztelt. A cellulózt tartalmazó innovatív, kettős hatású anyagtextúrának köszönhetően a törlőkendő nemcsak tisztítja, hanem hidratálja és nyugtatja a bőrt. Dupla hatás: tisztító és hidratáló hatású. Dombornyomott oldal: mélyen kitisztítja a baba bőrének pórusait. Sima oldal: a törlőkendő sima oldala a mélytisztítás során feloldott szennyezőanyagok gyengéd eltávolításával ápolja a bőrfelületet. Használható pelenkázáskor, de nagyon megfelelő a kéz és arc vagy a teljes test gyors tisztítására is.

Használat

Húzz ki egy törlőkendőt, majd zárd vissza a csomagot. Vigyázz, hogy szembe ne kerüljön.

A márkáról

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen. Felbontás után javasolt használati idő: 6 hónap

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.