
Kézműves pizza
Kézműves Quattro Stagioni pizza
430 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Tradíció és kézműves precizitás egy igazi klasszikus pizzában
A Quattro Stagioni a pizza világának egyik legikonikusabb változata – és a Freddo-Gast kézműves verziója méltó tisztelgés az olasz hagyományok előtt. A négy évszakot szimbolizáló feltétek – sonka, gomba, articsóka és fekete olívabogyó – külön-külön, mégis harmonikus egységben alkotnak ízbeli utazást a természet körforgásán keresztül.
A pizzatészta hosszú érlelésű, könnyű és kívül roppanós, belül légies szerkezetű, ahogyan azt az olasz kézműves pékek is készítik. A paradicsomszósz és a sajt alap gondosan válogatott alapanyagokból készül, a feltétek pedig prémium minőségűek – így minden falat egy valódi kulináris élmény. Otthon is egyszerűen, néhány perc alatt elkészíthető, de az íze olyan, mintha egy nápolyi pizzériában készült volna.
A Freddo-Gast Quattro Stagioni nem csak egy pizza – ez egy hagyományokban gazdag, mégis modern kézműves remekmű.
Termelői információ
A Freddo-Gast egy hazai vállalkozás, amely a minőség és a kézműves hagyományok iránti elkötelezettséggel hódította meg a fagyasztott pizzák világát. A márka célja, hogy a valódi pizzázás élményét hozza el az otthonokba – kompromisszumok nélkül.
A tészták kelesztése több órán keresztül, természetes módon történik, a szószok friss alapanyagokból készülnek, és minden egyes termék a gondosság, szakértelem és szenvedély lenyomata. A gyártás során kis szériákban dolgoznak, így garantált a frissesség és a kézzel készült minőség érzete.
A Freddo-Gast nem csupán pizzát készít – autentikus, mégis újragondolt ízélményt kínál mindazoknak, akiknek fontos a valódi, mesterséges adalékanyagoktól mentes, kézműves termék.
Tárolás
Hűtve tárolandó, 2-5°C közötti hőmérsékleten.
Forgalmazó
Freddo-Gast Kft.
Keszthely Tapolcai út 47.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Búzafinomliszt | |
| Ivóvíz | |
| Sajt | |
| pasztőrözött tej | |
| Élő sajtkultúra | |
| tejoltó enzim | |
| Étkezési só | |
| gomba | |
| sonka | |
| Sertés combhús | 58 % |
| Ivóvíz | |
| Sertés lapocka hús | 11 % |
| állati fehérje | |
| Sertés bőrkepor | |
| Dextróz | |
| Étkezési só | |
| Burgonyakeményítő | |
| Emulgeáló szerek | |
| E451 | |
| E452 | |
| Anitoxidáns | |
| E316 - Nátrium-eritorbinsav | |
| Tartósítószer | |
| E250 - Nátrium-nitrit | |
| Szalámi | 5 % |
| Sertéshús | |
| sertés szalonna | |
| Csontokról mechanikusan lefejtett sertéshús | |
| Étkezési só | |
| Borsókészítmény | |
| Dextróz | |
| Fűszerek | |
| antioxidánsok | |
| E301 | |
| E330 - Citromsav | |
| Glükóz szirup | |
| sertésfehérje | |
| aromák | |
| Színezék | |
| E120 | |
| fűszerkivonatok | |
| Sűrítőanyag | |
| E401 - Nátrium-alginát | |
| Emulgeálószerek | |
| E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok | |
| E540 | |
| Szilárdító anyag | |
| E516 - Kalcium-szulfát | |
| starterkultúra | |
| tartósítószerek | |
| E202 - Káliumszorbát | |
| E250 - Nátrium-nitrit | |
| füst | |
| Pizzaszósz | |
| Paradicsom | |
| Étkezési só | |
| pepperóni paprika | |
| Ivóvíz | |
| pepperóni paprika | |
| Étkezési só | |
| savanyúságot szabályozó anyagok | |
| E260 | |
| E330 - Citromsav | |
| Szilárdító anyag | |
| E509 - Kalcium-klorid | |
| Étkezési só | |
| Sütőipari termék | |
| Búza | |
| malátázott búzaliszt | |
| Növényi olaj | |
| Napraforgó | |
| Élesztő | |
| Fűszerek | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1239 kJ/294 kCal |
| Zsír | 7.9 g |
| amelyből telített zsírsavak | 3.7 g |
| Szénhidrát | 43 g |
| amelyből cukor | 0.8 g |
| Fehérje | 12 g |
| Só | 2 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Hal |